کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
مفاهیم، اصول و مبانی ارتباطات بصری (1399) / حمدی ، کریم (1334 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهحمدی ، کریم (1334 -)، نویسندهشماره بازیابی :P93/5 /ح3 م7 1399عنوان :مفاهیم، اصول و مبانی ارتباطات بصری : ارتباط تصویری، بازاریابی و برندتکرار نام مولف :تالیف کریم حمدی، شهرزاد هوشمندینیاناشر:تهران : انتشارات موجکسال نشر :1399صفحه شمار:404صشابک/شاپا978-6-00-863476-8قیمت :820000ریالیادداشتپشت جلد به انگلیسی: .Karim Hamdi,Shahrzad Houshmandynia.Concepts,principles and fundamentals visual communication کتابنامه:ص.[388]-404 ارتباط تصویری، بازاریابی و برندشناسه افزوده :هوشمندی نیا ، شهرزاد (1360 -)موضوعها :اصفاارتباط دیداری ؛ Visual communication ؛ گرافیک ؛ Graphic arts ؛ طراحی گرافیک (چاپ) ؛ Graphic design (Typography) ؛ برندسازی (بازاریابی) ؛ Branding (Marketing)لینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9123زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانتگرایش تحصیلی13041P93/5 /ح3 م7 1399 کتاب فارسیکتابخانه مرکزی دانشکده رفاهسایراسناد معمولیموجود 13077P93/5 /ح3 م7 1399 ن.2کتاب فارسیکتابخانه مرکزی دانشکده رفاهسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما انفطار صورت (1387) / آوینی ، سیدمرتضی (1326 - 1372)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهآوینی ، سیدمرتضی (1326 - 1372)، نویسندهشماره بازیابی :NC1001 /آ9الف8 1387عنوان :انفطار صورتتکرار نام مولف :مرتضی آوینیناشر:تهران : ساقیسال نشر :1387فروست :مجموعه آثار ؛ ۹ صفحه شمار:108صویژگی :مصور، نمونهشابک/شاپا978-964-567-577-4قیمت :22000 ریالیادداشتص.ع. به انگلیسی: Morteza Avini.Blossoming (infitar) of the form نمایه 978-964-5675-77-4موضوعها :اصفاگرافیک ؛ نقاشی ؛ هنرلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=8371زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانتگرایش تحصیلی11821NC1001 /آ9 الف8 1387 کتاب فارسیکتابخانه مرکزی دانشکده رفاهسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما